Hippische Weken De Wolden

Outdoor Zuidwolde

3,4,5,6 mei 2018

CH ZUIDWOLDE ONDER NIEUWE NAAM NAAR TERREIN CSI** ZUIDWOLDE/CH DE WOLDEN

OUTDOOR ZUIDWOLDE

ZUIDWOLDE, CH Zuidwolde is van oudsher 1 van de grotere landelijke (verenigings-)concoursen in noord Nederland. Traditioneel in het laatste volle weekend van juni konden we jaarlijks ca. 1000 combinaties de mogelijkheid bieden om deel te nemen aan schitterende paardensport.

Als bestuur proberen wij met de tijd mee te gaan en te vernieuwen. Om toonaangevend en interessant te zijn en te blijven vonden wij het als bestuur tijd voor een grote verandering.

Om voldoende kwaliteit en zekerheid te kunnen bieden voor alle betrokkenen, zal de editie van 2017 op een andere datum en op een andere locatie verreden worden. Op 12, 13 en 14 mei verwelkomen wij u dan ook graag op de locatie van CSI** Zuidwolde aan de Veeningen 1 te Veeningen. Deze prachtige locatie geeft ons volop mogelijkheden en kansen. 

Om onderscheidend te blijven ten opzichte van andere evenementen hebben wij besloten de naam van het evenement te wijzigen in Outdoor Zuidwolde.

Ook het Hippisch Culinair de Wolden zal worden omgedoopt tot Culinair Hippique. De prachtige Zaanse houtloods zal worden omgetoverd tot een Culinair hippisch horecaplein. Zo vind ook het sinds 2 jaar nieuwe concept een weg naar de terreinen CSI** Zuidwolde.

Voor de geïnteresseerde deelnemers zal binnenkort het vraagprogramma beschikbaar zijn waar u het (gewijzigde) programma terug kunt vinden.

OUTDOOR ZUIDWOLDE EDITIE 2017 – 12 T/M 14 MEI – OP HET TERREIN VAN CSI** ZUIDWOLDE.

Noteer het alvast in uw agenda en wedstrijdkalender, graag zien wij elkaar daar!

www.lrceres.nl

Locatie: Linieweg, Zuidwolde