Hippische Weken De Wolden

Hippisch De Wolden

De Wolden, paardengemeente bij uitstek

Paarden en De Wolden. Ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Van oudsher is de band hecht en bijzonder. Tal van liefhebbers weten het mooie gebied te vinden en in de zomer volgt het ene paardenevenement op het andere.

Zowel landelijke als internationale paardensport staat in 2019 op het programma. De grootste evenementen vindt u in het hoofdmenu. Raadpleeg de kalender om alle evenementen in beeld te krijgen.

U kunt tijdens de diverse concoursen genieten van meerdere disciplines op vele niveaus: mennen, tuippaardensport, springen en dressuur.

Zowel de pony's als de paarden komen ruimschoots aan bod tijdens het outdoorseizoen van Hippisch de Wolden.

Ook de recreatieruiter voelt zich prima thuis in De Wolden. Want wat is er heerlijker dan met je paard onbezorgd bos- en heidegebieden te doorkruisen?  Wat is er mooier dan vanuit het zadel of vanaf de bok roofvogels, ree├źn en mooie landschappen te zien terwijl je kilometers ver over zandpaden stapt, draaft en galoppeert?

U bent in De Wolden van harte welkom  om als toeschouwer, deelnemer of recreant volop te genieten van alle takken van paardensport!