Hippische Weken De Wolden

2, 3, 5 juni 2017

Pinksteren is traditioneel het weekend van paarden en pony’s in De Wijk. Op 2,3 en 5 juni 2017 bent u van harte welkom op het schitterende landgoed Dickninge. Op het prachtige terrein kunt u zien hoe ruiters en amazones met hun paarden en pony’s in de verschillende dressuur en springringen hun beste beentje voor zetten. Er wordt gestart in alle klassen van de basissport, van B tot ZZ. Niet alleen amateurs weten de weg naar De Wijk te vinden maar ook grote namen komen om jonge paarden wedstrijdervaring op te laten doen.

  • Vrijdagmiddag staat in het teken van de jonge springpaarden met onder andere de Wolden Cup. Voor de hele kleintjes is er een Bixie-ring uitgezet waar ze onder begeleiding hun talent kunnen tonen.
  • Zaterdag is in het geheel voor de pony’s, die in alle klassen en maten hun kunnen laten zien.
  • Pinkstermaandag komen op het hoofdterrein de tuigpaarden categorie 2 aan de beurt afgewisseld met Z en ZZ springrubrieken waaronder de Grote Prijs van De Wijk de 'Van Spijker Infrabouw BV Prijs'.

Op de bijterreinen vinden verschillende dressuur en springrubrieken plaats. Naast mooie sport biedt CH De Wijk veel gezelligheid in het strodorp.

Zelf meedoen of meer informatie?

Inschrijven kan via www.chdewijk.nl. Daar vindt u ook het uitgebreide programma.

Locatie: Landgoed Dickninge, Schiphorsterweg 27, de Wijk